Ce avantaje prezinta suportul auto magnetic?

Ce avantaje prezinta suportul auto magnetic?
Traim intr-o era  a tehnologiei, cand fiecare dintre noi detine un smartphone, pe care il foloseste in marea majoritate a timpului.
Acasa, la servici sau in calatorii, telefonul este de nelipsit, tinandu-ne conectati in permanenta cu cei dragi, dar si cu toate noutatile.
Conform legii, atunci cand conducem, nu avem dreptul de a vorbi la telefon, deoarece ne distrage atentia si putem produce un accident. Indicat este sa amplasam pe bordul masinii un suport auto magnetic, unde sa lasam telefonul mobil.
In acest mod, daca avem nevoie urgenta sa raspundem unui apel important, nu va mai trebui sa tinem telefonul in mana, lucru ce ne-ar distrage atentia de la volan, ci doar sa folosim functia de difuzor.
Aceste accesorii sunt din ce in ce mai des folosite, deoarece sunt practice si la indemana oricarui sofer.
Siguranta noastra ar trebui sa fie o prioritate, mai ales ca accidentele rutiere sunt din ce in ce mai numeroase, pe soselele din Romania.
O fractiune de secunda si o manevra nereusita poate avea consecinte grave, deci suportul auto magnetic este mai mult decat necesar, atat pentru calatoriile lungi, cat si pentru traseele scurte, pe care le parcurgem zilnic.
Suportul auto este sigur si pentru telefon, deci nu trebuie sa ne mai facem griji ca acesta ar putea cadea. Chiar daca ne aflam intr-o curba sau pe un drum anevoios, dispozitivul mobil va ramane in acelasi loc.
Stim cu totii ca modelele performante ale smartphone-urilor sunt destul de costisitoare, deci un display deteriorat nu va fi foarte ieftin de inlocuit. Cel mai bine este sa prevenim aparitia eventualelor defectiuni, prin tinerea telefonului intr-un mod corect.
Odata cu dezvoltarea tehnologiei, telefoanele au devenit dispozitive cu multiple scopuri, nu doar pentru simplele apeluri. In prezent, exista aplicatii de tip GPS care ne pot fi de mare folos, cand vrem sa ajungem la o destinatie necunoscuta.
Practic, setam locatia si punem telefonul in suportul auto magnetic, pentru a fi cat mai la vedere, iar calatoria devine una mult mai simpla.
In acest mod, nu va mai fi necesar sa achizitionam un GPS, deoarece telefonul este prevazut cu aplicatii de localizare a oricarei adrese.
Fiecare model de telefon dispune si de functia de comanda vocala, deci vom putea accesa orice informatie, fara a tasta la volan. Practic, putem sa cautam melodia preferata sau sa deschidem o pagina, fara nici cel mai mic efort.
Pe sosele circula din ce in ce mai multe autoturisme, aspect ce ingreunaza traficul, deci soferii trebuie sa fie foarte atenti.
Ambele maini trebuie sa fie pe volan, pentru a avea control deplin asupra masinii si a nu provoca un incident.
Utilizarea telefonului mobil a dus, de foarte multe ori, la accidente, deci este o practica ce ar trebui complet eliminata.
In aceste situatii, o varianta de luat in calcul este aceea de a achizitiona un suport pentru telefonul mobil, suport ce se amplaseaza pe bordul masinii. In acest fel, vom putea sa avem mainile libere pentru a conduce corespunzator, dar ne putem bucura si de unele functii ale smartphone-ului nostru.
 

Suport clienti Linie Telefonica ๐Ÿ“ž Luni - Vineri: ๐Ÿฌ๐Ÿด:๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐—ฎ๐—บ - ๐Ÿญ๐Ÿด:๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐—ฝ๐—บ
Suport Online (Chat) ๐Ÿ’ป Luni - Duminica: ๐Ÿฌ๐Ÿด:๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐—ฎ๐—บ - ๐Ÿฎ๐Ÿฌ:๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐—ฝ๐—บ

+40 725.805.484 contact@originaldeals.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!